Foto del perfil de Georgina Regàs

Georgina Regàs

Cuinera i escriptora

Biography

Detail

  • Name: Georgina Regàs
  • Specializedin: Cuina, confitures
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...

Georgina Regàs va néixer a Barcelona al 1932.

Al finalitzar el batxillerat, va començar a treballar a l’Institut Amatller d’Art Hispànic, Barcelona.

Després va marxar a Anglaterra, i un cop va saber prou anglès va entrar a treballar amb el Dr. Josep Trueta al Nuffield Orthopedic Centre a Oxford.

Visqué un any a Viena i de retorn a Barcelona va treballar en l’àmbit de la gastronomia i la hostaleria amb el seu germà Oriol Regàs en la direcció i promoció dels locals Bocaccio, Up & Down, Tropical i Garden del Hotel Juan Carlos, i a l’Hotel Barceló-Sants com a cap de congressos  i banquets.

Al 1979 va crear una empresa artesanal de confitures “Confitures Barris” i va obrir un establiment de menjars preparats i càtering a Palafrugell “Xarcuteria Barris” .

Ha impartit cursos, tallers, conferencies i demostracions sobre temes relacionats amb la cuina i les confitures

en les Aules Gastronòmiques i Escoles d’Hostaleria.

Ha publicat llibres sobre cuina en general i sobre confitures, melmelades i gelees.

Al jubilar-se va crear i inaugurar a l’any 2004 el Museu de la Confitura a Torrent, al Baix Empordà.

Skills

80%Cuina

Education & Training